SRPSKI KOŠARKAŠ SE U ATINI BORI ZA ŽIVOT: Sestra Stevana Jelovca napisala pismo bratu od kojeg će vam SRCE PUĆI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

TEŠKI TRENUCI

SRPSKI KOŠARKAŠ SE U ATINI BORI ZA ŽIVOT: Sestra Stevana Jelovca napisala pismo bratu od kojeg će vam SRCE PUĆI! (FOTO)

Košarka -

Sestra Stevana Jelovca, srpskog košarkaša koji se u Atini bori za život, napisala je bratu pismo od kojeg se srce slama.

Srpski košarkaš Stevan Jelovac srušio se na jednom treningu AEK-a za koji nastupa, a tamošnji mediji preneli su da je razlog bio - moždani udar.

Povremeni reprezentativac Srbije se još uvek nalazi u bolnici u Atini, a njegovo stanje još uvek je kritično.

Njegova sestra Sara Jelovac oglasila se na društvenim mrežama i posvetila pismo bratu koji je bori za život.

"Ljubavi moja, zelim toliko toga da ti kažem, ne znam kako da počnem. Ne postoje reči na ovom svetu koje bi tebe opisale. Ti si moj svet, moje sve. Moj veliki bata. Oduvek si bio moj borac i junak.

Ponosna sam na tvoj život, na tvoju karijeru, na tebe. Ti si poseban čovek. Od kada znam za sebe čuvao si me, postavljao si se zaštitnički, obožavam taj tvoj stav. Ali, tvoja seka mora da ti kaže da više nije mala, porasla sam ljubavi moja. Tog dana sam porasla. Tog dana kada se naš zivot okrenuo naopačke, bez ikakve najave i mogućnosti da to sprečimo.

Sećas se kako smo oboje prevrtali očima na tatinu i maminu rečenicu: "Ceo život je borba".

Došao je trenutak, bato moj, da tu rečenicu prihvatimo i shvatimo je ozbiljno. Znam da me čujes i zato želim da me slušas pažljivo, nemoj da se bojis, tu je tvoja seka, svi smo tu, uz tebe smo.

Znaš lepi moj, osetim da mi Bog šalje nadljudsku moć i snagu. Ja sam tvoja krv i tvoje meso, ja te osetim, znam da osetiš i ti mene. Doktori koji mi te paze kažu da je ovo maraton, zamisli koliko će radosti u naše živote doneti pobeda, živim za taj dan najlepši moj.

Živim za dan kada ćes se opet smejati na sav glas iz srca, onako kako samo ti umeš ljubavi moja. Voli te tvoja seka", piše u poruci objavljenoj na Instagramu.

Sara Jelovac, Stevan Jelovac
foto: Instagram

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track