ZVEZDA ČEKA LUČIĆA I TRINKIJERIJA! Radonjić: Bajern je iskusna i atletski kvalitetna ekipa
Foto: Starsport

EVROLIGA

ZVEZDA ČEKA LUČIĆA I TRINKIJERIJA! Radonjić: Bajern je iskusna i atletski kvalitetna ekipa

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je Bajern iskusna i atletski veoma kvalitetna ekipa.

Zvezda će sutra od 20.45 dočekati Bajern, u 16. kolu Evrolige.

"Bajern je jako dobar ove sezone, prošle sezone su se plasirali u top 8 i sigurno imaju ambicije da urade puno toga i ove sezone. Predvodjeni su sjajnim Lučićem i velikim brojem izuzetno kvalitetnih igrača ,puni iskustva, atletski jako kvalitetn Bez obzira na raspored koji je težak svima nama, trudićemo se da izadjemo sa velikom enegijom i odigramo dobar meč", izjavio je Radonjić, a preneo klupski sajt.

Trener crveno-belih je rekao i da veruje da će Bajern pokazati reakciju nakon ubedljivog poraza u prošlom kolu protiv Olimpijakosa.

"Sigurno da će pokazati reakciju nakon poraza u Atini. To će da se događa svima, oni su nekoliko dana pre toga pokazali svoj kvalitet i drugačiju sliku savladavši prvaka Evrope Efes", rekao je Radonjić.

Ognjen Dobrić
foto: www.kkcrvenazvezda.rs

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić smatra da ubedljiv poraz Bajerna u Atini nije realna slika nemačkog tima.

"Ubedljiv poraz Bajerna u Pireju nije realna slika, i sigurno će odreagovati nakon takve utakmice, jer se radi o izuzetno kvalitetnoj ekipi. Mi, sa druge strane, moramo da igramo našu igru, da ponovimo dobre stvari iz utakmice sa Barselonom i da se pokažemo pred našom publikom i pokušamo da dodjemo do pobede", izjavio je Dobrić.

Posle 15. odigranih kola Zvezda je zabeležila šest pobeda i devet poraza, dok je Bajern na skoru od sedam pobeda i osam poraza.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track