DEJAN RADONJIĆ PRED MEČ SA FMP: Najvažnije je da dođemo do pobede
Foto: Starsport

KONFERENCIJA

DEJAN RADONJIĆ PRED MEČ SA FMP: Najvažnije je da dođemo do pobede

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je ekipa FMP-a najprijatnije iznenadjenje ABA lige, kao i da je najvažnije da njegov tim dodje do novih bodova.

"FMP je najprijatnije iznenadjenje šampionata u dosadašnjem toku, igraju vrlo kvalitetnu košarku i zahvaljujući dosadašnjim igrama potpuno zaslužeo bore se za vrh tabele što je za svaku pohvalu. Mi ćemo ovu utakmicu odigrati bez Dobrića (Ognjen) i Davidovca (Dejan), imamo još manjih problema sa povredama. Najvažnije je da dodjemo do novih bodova", rekao je Radonjić, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u nedelju ekipi FMP-a, u meču 13. kola ABA lige.

Zvezda je vodeća na tabeli regionalnog takmičenja sa 11 pobeda i jednim porazom, dok je FMP treći sa skorom 10/2.

Dejan Radonjić
foto: Starsport

Košarkaš Zvezde Stefan Lazarević istakao je da FMP igra vrlo borbeno, što je inače karakteristika mladih ekipa.

"Već su u ovih 12 kola pokazali da mogu ravnopravno da igraju i sa ekipama koje su pre početka figurirale za najviši plasman, i u nedelju nas u svakom smislu očekuje teška utakmica u kojoj ćemo morati da budemo na visokom nivou ako želimo da ostvarimo cilj, a to su bodovi", zaključio je Lazarević.

Meč izmedju FMP-a i Crvene zvezde na programu je u nedelju od 12.00.

Crveno-beli, koji su u 17. kolu Evrolige poraženi na gostovanju od Efesa (83:84), poslednji meč u ovoj godini će igrati protiv Zenita iz Sankt Peterburga, 30. decembra u hali "Aleksandar Nikolić".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track