VLADA JOVANOVIĆ POSLE POBEDE NAD CIBONOM: Igrali smo angažovano do samog kraja
Foto: Kss.rs

KONFERENCIJA

VLADA JOVANOVIĆ POSLE POBEDE NAD CIBONOM: Igrali smo angažovano do samog kraja

Košarka -

Trener košarkaša Mege Vlada Jovanović izjavio je danas da je ključno za pobedu njegovog tima to što je ekipa igrala angažovano do samog kraja.Mega je danas na svom terenu pobedila Cibonu sa 93:89, u 15. kolu regionalne ABA lige.

"Čestitam mojoj ekipi koja je igrala angažovano do samog kraja, što sa nama često nije slučaj. Borili smo se do kraja i na tome zaista moram da čestitam mojim igračima, ali i Ciboni na fer i korektnoj igri i želim im mnogo uspeha u nastavku sezone", rekao je Jovanović.

Trener Mege je rekao i da je njegova ekipa dobro ušla u meč, pogodivši otvorene šuteve, ali da ponovo nije bilo kontinuiteta.

"Ušli smo u sivu zonu iz koje smo teško izlazili. Imali smo problema sa sastavom jer su mnogi igrači odigrali meč sa samo jednim večernjim i jednim jutarnjim treningom. Sa druge strane Cibona je dosta eksperimentisala sa petorkama i tada su nam pravili dosta problema u igri. Ušli smo u poslednja tri minuta za zaostatkom, ali uz koncentraciju u napadu smo pogodili otvorene šuteve. Ključni su bili skok u napadu i pogodjena slobodna bacanja", izjavio je Jovanović.

Mega je trenutno deveta na tabeli sa šest pobeda i sedam poraza, a u narednom kolu će igrati sa Krkom, kao gost.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track