NEZAPAMĆENI PRESEDAN U EVROKUPU: Turci sude Partizanu protiv TURSKE EKIPE u Istanbulu! Ovakve stvari se uvek izbegavaju!
Foto: @starsport

neverovatno

NEZAPAMĆENI PRESEDAN U EVROKUPU: Turci sude Partizanu protiv TURSKE EKIPE u Istanbulu! Ovakve stvari se uvek izbegavaju!

Košarka -

Samo jedan od sudija planiranih za utakmicu Turk Telekoma je stigao do Istanbula.

I Partizan je imao problem da stigne do Istanbula.

Avion za Istanbul je zbog loših vremenskih uslova sleteo u Izmir, a crno-beli su tek ujutru, na dan utakmice stigli na konačno odredište.

Međutim, kada je reč o sudijskoj trojci, samo je Maksim Buber stigao do prestonice Turske.

Evrokup je morao brzo da donese rešenje, a odlučeno je da će dvojicu sudija zameniti domaći Emin Moulkoč i Husejin Čelik, prenosi Sport klub.

Poznato je da se u svim sportovima praktikuje izuzeće sudija iz iste države kao jedan od klubova (u ekipnim sportovima) ili takmičara (u pojedinačnim sportovima), a crno-beli su se sada suočili sa neobičnom situacijom.

Ipak, imamo razloga da verujemo da će sve proći u najbojem redu, a navijači Partizana se nadaju novoj pobedi u evropskom takmičenju.

Posle 10 utakmica, crno-beli su na deobi prvog mesta sa učinkom od osam trijumfa i dva poraza, dok je Turk sedmi sa pet pobeda i isto toliko izgubljenih utakmica.

Meč u Istanbulu na programu je u utorak od 18 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track