ZVEZDA DOČEKUJE BIVŠEG TRENERA! Radonjić: Monako je u dobroj formi, čeka nas težak zadatak
Foto: @starsport

evbroliga

ZVEZDA DOČEKUJE BIVŠEG TRENERA! Radonjić: Monako je u dobroj formi, čeka nas težak zadatak

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je Monako u dobroj formi i da njegovu ekipu u predstojećoj utakmici Evrolige čeka težak zadatak.

"Utakmica protiv Milana je bila fizički jako zahtevna. Bila je velika borba 40 minuta i kratak je period za potpuno regeneraciju, a sada čeka nas još jedan atletski jak tim. Očekuje nas Monako, tim koji ima individualce koji su sposobni da sami dobiju utakmicu", rekao je Radonjić, prenosi klub.

"Jedan od najboljiih igrača u Evroligi godinama je Džejms, tu su Montejunas, Bejkon, Anđušić... U dobroj su formi i bez ikakve dileme čeka nas težak zadatak", dodao je on.

Posle poraza od Milana u utorak, košarkaši Crvene zvezde već sutra dočekuju Monako, u utakmici 25. kola Evrolige.

Crveno-beli su trenutno 14. na tabeli Evrolige sa osam pobeda i 13 poraza, dok je Monako na osmoj poziciji sa skorom 11/12.

Nikola Ivanović, Ognjen Dobrić
foto: www.kkcrvenazvezda.rs

"Umor je naše standardno stanje i pokušavamo da igramo kroz to. Ono što je dobra stvar, kada dođe poraz, a igramo duplo kolo je to što brzo imamo šansu da se iskupimo i nadamo se da ćemo uraditi već protiv Monaka", rekao je košarkaš Zvezde Nikola Ivanović.

On je naveo da francuski tim igra izuzetno jako i agresivno.

"Čvrsto u odbrani, u napadu imaju ogroman kvalitet, puno igrača koji mogu da 'izmisle' koš i urade dobre stvari na terenu. Moramo da odigramo kao što znamo, dakle u odbrani kao protiv Armanija, ali da u napadu pronalazimo bolja rešenja", rekao je Ivanović.

Zanimljivo je da na klupi Monaka sedi bivši trener Crvene zvezde Saša Obradović.

Utakmica Crvene zvezde i Monaka igra se sutra od 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Kurir sport /Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track