LUKA MITROVIĆ POSTAO TATA, A VASA MICIĆ UJAK: Porodila se NINA, na svet stigao MALI DELIJA!
Foto: Starsport©, Profimedia

stigle rode

LUKA MITROVIĆ POSTAO TATA, A VASA MICIĆ UJAK: Porodila se NINA, na svet stigao MALI DELIJA!

Košarka -

Lepe vesti iz Košarkaškog kluba Crvena zvezda

Luka Mitrović, košarkaš Crvene zvezde, postaoje otac! Njegova supruga Nina porodila se juče i na svet donela malog dečaka.

Razloga za radost ima i Vasilije Micić, jer je postao ujak. Nina je njegova rođena sestra. KK Crvena zvezda je srećnu vest objavila na društvenim mrežama, a novopečenom ocu vesele poruke stižu iz minuta u minut.

Nina Micić bila je sportiskinja, prva srpska olimpijka u snoubourdingu. Luka Mitrović često puta je potencirao koliko mu znači njena podrška, posebno u teškim trenucima karijere, jer je imao česte povrede kolena.

Luka Mitrović
foto: Starsport

- Nina kao bivši profesionalni vrhunski sportista razume mnogo toga što drugi ljudi verovatno ne bi razumeli – dobre i loše stvari. Za mene kao sportistu je to veoma važno s obzirom da je prošla sa mnom put od malih nogu, profesionalnu karijeru i dok se ona bavila sportom verujem da je njoj značilo što smo mogli uvek da se oslonimo jedno na drugo - rekao je Luka.

Vasa Micić
foto: Starsport

Vasa i Luka su prijatelji koji se znaju još iz vremena kada su obojica bili klinci.

- Vasa i ja smo prijatelji i duže nego što ja poznajem Ninu. Znamo se veoma dobro, viđamo se koliko nam obaveze dozvole, ali svaku priliku koristimo da se vidimo i razgovaramo. Vasa je veoma interesantan i pametan dečko, vredan i sve mu se to vratilo prošle sezone. Iako je mlađi od mene, dobro je čuti neke stvari od njega - otkrio je Mitrović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track