RADONJIĆ PRED ZADAR: Kratak period za pripremu posle velike potrošnje u Kazanju
Foto: Starsport

Samo dan pauze

RADONJIĆ PRED ZADAR: Kratak period za pripremu posle velike potrošnje u Kazanju

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da će pokušati da kratak period od jednog dana iskoristi da njegova ekipa što spremnije udje u meč sa Zadrom.

"Posle Kazanja i izuzetno kratkog vremenskog perioda očekuje nas utakmica sa Zadrom. Posle velike potrošnje u Kazanju pokušaćemo da iskoristimo izuzetno kratak period od samo jednog dana kako bi napravili pripremu i ušli što spremniji u utakmicu sa Zadrom, odigrali je dovoljno dobro kako bi osvojili nove bodove" rekao je trener crveno belih, a preneo klupski sajt.

Košarkaš Zvezde Stefan Lazarević rekao je da njegova ekipa mora da odigra čvrsto kako bi došla do bodova protiv Zadra.

"Nemamo mnogo vremena za pripremu utakmice sa Zadrom i oporavak od izuzetno zahtevnog i teškog meča u Rusiji. Ekipa Zadra igra sve bolje, i moraćemo maksimalno da iskoristimo ovaj period od samo 24 časa kako bi se pripremili za meč sa Zadranima. Moramo da odigramo čvrsto i dobro kako bi došli do bodova u tom meču", rekao je Lazarević.

Meč Crvene zvezde i Zadra, u okviru 20. kola regionalne ABA lige, na programu je sutra od 19:00 i igraće se u Beogradu u hali "Aleksandar Nikolić".

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track