ŽESTOKA KONFERENCIJA OBRADOVIĆA: Mom igraču je polomljen nos! Vidite li šta su uradili Smailagiću protiv FMP? DA ZNAMO ZA UBUDUĆE!
Foto: Starsport

otvorio dušu

ŽESTOKA KONFERENCIJA OBRADOVIĆA: Mom igraču je polomljen nos! Vidite li šta su uradili Smailagiću protiv FMP? DA ZNAMO ZA UBUDUĆE!

Košarka -

Željko Obradović imao je izuzetno burnu konferenciju za medije posle finalnog meča:

- Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Bilo je to onako kao što sam najavljivao, da su oni iskusna ekipa koja će znati kako da igra finale. Moji igrači su izgoreli. Nismo bili ni na nivou na kom sam očekivao da možemo da budemo - rekao je Obradović.

Uputio je Obradović i jednu poruku koja se čita između redova.

Željko Obradović
foto: Starsport

- Nadam se da će nam ovo iskustvo pomoći u svakom pogledu i u pripremi utakmice i u klubu i igračima. Na svim nivoima moramo da razmislimo zašto smo ovako izgledali. Hvala našim navijačima koji su bili fantastični koji su I pored poraza pokazali koliko vole klub.

Izostanak Smailagića bio je veliki problem za crno-bele, ali i još neke stvari.

- Smailagić je trebalo da bude bitan igrač, kada smo u ponedeljak krenuli sa treninzima slika je bila drugačija. Imali smo ideju, znali smo da bi to trebalo da bude meč sa Zvezdom. Ušli smo u probleme. Zagorac bez treninga sedam dana, Lesor pet dana, Smailagić se povredio. Kako se povredio, neko treba da pogleda daj video! To je veoma očigledno kako se povredio. Kako se desilo da igraču bude polomljen nos i da se tretira normalno? Povešćemo računa o tome u budućnosti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track