JADNA LI SI NBA LIGO! TOLIKO VAM JE TEŠKO DA PRIZNATE DA JE SRBIN NAJBOLJI Sramno ste ponizili Jokića na Ol-staru! BRUKA VEKA!
Foto: Profimedia

KAKVO NEPOŠTOVANJE

JADNA LI SI NBA LIGO! TOLIKO VAM JE TEŠKO DA PRIZNATE DA JE SRBIN NAJBOLJI Sramno ste ponizili Jokića na Ol-staru! BRUKA VEKA!

Košarka -

Sram vas bilo! Ogromno nepoštovanje doživeo je MVP NBA lige Nikola Jokić na ovogodišnjem Ol-star meču u Klivlendu.

Starter na Ol-staru, čovek koji je dobio više od pet miliona glasova i glavni kandidat za titulu MVP lige na terenu je proveo samo 21 minut i jednu sekundu! Centar Denver Nagetsa u poslednjoj deonici, kada se rezultat lomio, nije ulazio u igru!

Verovali ili ne, trener Finiksa Monti Vilijams, koji je vodio sa klupe Lebronov tim, odlučio je da u poslednjoj deonici umesto najboljeg centra u ligi igra košarkaš Klivlenda Džeret Alen, koji nije bio ni izabran za Ol-star, već je pozvan naknadno kada se Džejms Harden povredio.

Jokić je imao ubedljivo najmanju minutažu od startera u timu. Samo dva igrača iz čitavog tima, neračunajući povređenog Krisa Pola, provela su manje minuta na parketu od Somborca (Džimi Batler i Fred Vanvlit).

Lebron Tim
foto: Printscreen

Skandalozna minutaža nije sprečila Nikolu da pokaže svoje košarkaško umeće, srpski as je meč završio sa 10 postignutih poena, devet skokova i osam asistencija. Momak iz Sombora bi sigurno kompletirao tripl-dabl da je dobio priliku za to.

Nažalost, još jednom se jasno videlo da neki na sve moguće načine pokušavaju da omalovaže rezultate koje ostvaruje maestralni centar Nagetsa, jer ne bi voleli da ponovo gledaju kako Srbin podiže trofej namenjen najkorisnijem igraču NBA lige. Zato se na silu guraju razni "Kariji", "Embidi" i ostali...

Džaba im sve, lopta ne laže!

Lebronov tim slavio

Ekipa Lebrona Džejmsa, za koju je nastupao i najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić, savladala je tim Kevina Durenta (163:160).

MVP utakmice bio je neverovatni Stef Kari, koji je zabeležio rekord od 16 postignutih trojki! Košarkaš Voriorsa obeležio je meč sa 50 postignutih poena.

Navijači ogorčeni

Fanovi Denver Nagetsa kipte od besa zbog sramne minutaže koju je Nikola Jokić ima na Ol-star meču.

Svoje nezadovoljstvo iskazali su brojnim objavama na društvenim mrežama.

Kurir sport/Jovana Marković

Bonus video:

04:23

NIKOLA JOKIĆ OPET IZDOMINIRAO NA PARKETU! ALI, Nagetsima nije pomogao ni novi tripl-dabl Srbina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track