BUKTI RAT VEČITIH, PREPUCAVANJE SE NASTAVLJA! Oglasio se i Ostoja Mijailović: Takve KANCERE moramo da odstranimo iz srpskog sporta
Foto: @starsport

isprozivao čovića

BUKTI RAT VEČITIH, PREPUCAVANJE SE NASTAVLJA! Oglasio se i Ostoja Mijailović: Takve KANCERE moramo da odstranimo iz srpskog sporta

Košarka -

Bura posle Kupa se ne stišava! Pljušte prozivke na relaciji Crvena zvezda - Partizan.

Najpre je Nebojša Čović javno pozvao trenera Partizana Željka Obradovića i sportskog direktora crno-belih Zorana Savića na kafu da proanaliziraju dešavanja u Nišu i uputio niz uvreda na račun prvog čoveka kluba iz Humske Ostoje Mijailovića. Na Čovićev poziv brutalno je odgovorio Savić u ekskluzivnom intervjuu za Kurir. Dan kasnije usledilo je oštro saopštenje Nebojše Čovića, u kom je žestoko opeleo po sportskom direktoru večitog rivala, a onda se oglasio i Ostoja Mijailović...

Prvi čovek Partizana je u intervjuu za portal BHbasket govorio o dešavanjima na Kupu, Nebojši Čoviću, transparentu koji se pojavio na tribinama u Čairu.

Mijailović je prokomentarisao Čovićev poziv na kafu, koji su dobili Željko Obradović i Zoran Savić.

"Da bi izazvao neku moju reakciju, dotični će morati da dobaci malo dalje od doskočica primerenih deci u starijim razredima osnovne škole. Naravno, ako je u stanju", kaže Mijailović.

Na pitanje da li bi se odazvao pozivu da ga je on dobio, prvi čovek odgovara:

"Takvi pozivi se sigurno ne upućuju preko medija ukoliko su iskreni. Ali pošto iskrenost, dobra namera i džentlmensko ponašanje ne idu u istu rečenicu sa onim ko je uputio taj poziv, onda je očekivano da to uradi na taj način na koji je uradio. Ne vidim o čemu bih mogao da razgovaram sa tom osobom niti kakav bi benefit bio da trošim vreme i energiju na razgovor sa nekim ko dokazano ne drži datu reč".

Mijailović veruje da je transparent "Željko Obradović – državni projekat" naručen.

"Prema informacijama koje imamo, a koje su dosta pouzdane, jeste. Ili da budemo precizni, on je inspirisan na sastanku koji je obavljen između rokovodstva našeg gradskog rivala i predstavnika njihovih navijača u četvrtak, pred Kup", kaže predsednik Partizana.

"Tenzije postoje konstantno. Ali ne od dolaska Ostoje Mijailovića u KK Partizan. One postoje od dolaska neke druge osobe na rukovodeće mesto u nekom drugom klubu. Ista osoba je dizala tenzije i dok je bila čelnik samo fabričkog kluba. Ista osoba diže tenzije i u odnosima sa drugim rivalskim klubovima, a ne samo Partizanom. I tenzije mogu da splasnu onog trenutka kada odstranimo takve kancere iz srpskog i regionalnog sporta", poručio Mijailović.

Kurir sport

Bonus video:

00:45

Partizan ima veliku podršku navijača u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track