JEZIV PAD LUČIĆEVOG SAIGRAČA! Trinkijeri posle neviđene drame na terenu: Izbegnuta TRAGEDIJA, ali prve vesti iz bolnice nisu dobre
Foto: Printscreen

užas

JEZIV PAD LUČIĆEVOG SAIGRAČA! Trinkijeri posle neviđene drame na terenu: Izbegnuta TRAGEDIJA, ali prve vesti iz bolnice nisu dobre

Košarka -

Košarkaš Bajern Minhena Nik Vajler Beb doživeo je tešku povredu na meču protiv Hamburga.

Amerikanac je pao prilikom pokušaja da zakuca.

"Mnogo smo zabrinuti zbog onoga što se dogodilo Niku. Moglo je da bude dramatično. Prve vesti iz bolnice nisu dobre, ali je u redu. Pričekaćemo da vidimo što će se dogoditi. Bilo je vrlo opasn,“ rekao je Trinkijeri, koji je pokušao da objasni kako je njegov igrač izgubio ravnotežu dok je bio u vazduhu", rekao je trener Bajerna Andrea Trinikijeri.

"Išao je na zakucavanje, niko ga nije dirao. Sudije su mi rekle da nije bio prekršaj i bili su u pravu. Ali kada dodirnete igrača koji je u vazduhu, to je vrlo opasno. Sada bismo mogli da pričamo o tragediji. Ako pogledate fotografije, kada je pao na zemlju… srećni smo! I ne znate koliko smo srećni. Pri svesti je, ali sad moramo da vidimo šta će biti jer je imao jak udarac u glavu", dodao je italijanski stručnjak.

Bavarci su posle velikog preokreta uspeli da zabeleže pobedu, ali posle onoga što se dogodilo na terenu niko nije razmišljao o meču.

"Više smo zajedno nego sa svojim porodicama. Ako se ovako nešto dogodi nekome od nas, to će uticati na sve. Njihova reakcija je bila logična", rekao je Trinkijeri.

Kurir sport/Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track