RADONJIĆ POSLE VELIČANSTVENE POBEDE ZVEZDE: Procene su bile da smo na dnu! Raspored nije HUMAN, probaćemo da DOBIJEMO Makabi!
Foto: Starsport

EVROLIGA

RADONJIĆ POSLE VELIČANSTVENE POBEDE ZVEZDE: Procene su bile da smo na dnu! Raspored nije HUMAN, probaćemo da DOBIJEMO Makabi!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Real u odloženoj utakmici 20. kola Evrolige rezultatom 65:62 (16:15, 19:13, 8:14, 22:20)

Trener crveno- belih Dejan Radonjić bio je prezadovoljan nakon trijumfa.

"Real je jedna od najboljih ekipa u Evropi. Ovo je izuzetan rezultat. Procene su bile na početku da smo na dnu. Ovo nam je 12. pobeda u sezoni. Zadovoljan sam svime što smo uradili. Bilo je X faktora dosta. Real mora da dobije tim, svako je dao doprinos. Generalno, Real može da se pobedi samo timski", rekao je Radonjić.

Ponovo je potencirao paklen raspored

"Utakmica je bila teška. Ogromna potrošnja, raspored je ubitačan, nehuman. Igrali smo u dva dana, pa Partizan, pa Real. Sada, kako ćemo da iznesemo sledeći meč... Ono što smatram da će opet biti potrebno da imamo dobru energiju. Dolazi nam kvalitetan tim (Makabi)".

Osvrnuo se i na zadravstveno stanje u ekipi.

"Ovo što smo mi odigrali... Ne samo da smo igrali preključe, nego i ranije, igrali, igrali... Ovaj ciklus sada je najteži. Imamo meč koji želimo dobro da odigramo. Probaćemo svi zajedno da ga dobijemo", zaključio je Dejan Radonjić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track