ZVEZDA IZGUBILA HOLINSA, OGROMAN PROBLEM ZA EKIPU: Sjajni Amerikanac mora da miruje, a onda opet na kontrolu kod lekara!
Foto: Starsport

maler

ZVEZDA IZGUBILA HOLINSA, OGROMAN PROBLEM ZA EKIPU: Sjajni Amerikanac mora da miruje, a onda opet na kontrolu kod lekara!

Košarka -

Defanzivac neće moći da igra protiv Stdentskog centra, a možda i protiv Barselone

Crvena zvezda pobedila je Real i Makabi u Evroligi, približila se plasmanu u Top 8, ali je izgleda sve to skupo platila. Prema informacijama sa Kališa Amerikanac Ostin Holins ozbiljnije je povređen.

Ostin Holins
foto: Starsport

Sjajni Holins bio je jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u dve utakmice ove nedelje. Pred kraj utakmice sa Makabijem visoko je skočio, pokupio loptu, a onda kada se prizemljio bukvalno počeo da šepa. Pao je na parket i uhvatio se za koleno. Uspeo je da ustane, imao želju da nastavi da igra, ali ga je trener Dejan Radonjić izveo iz igre.

Posle pregleda u svlačionici vratio se na klupu Crvene zvezde, ali do kraja utakmice nije ulazio. Ostina Holinsa čekaju posebni pregledi, jer povreda kolena u prvu ruku nije nimalo naivna. Preporučeno mu je mirovanje do ponedeljka, a onda će opet morati kod lekara specijaliste.

Ostin Holins
foto: Starsport

Izvesno je da Ostin Holins sigurno neće igrati protiv Studentskog centra u ponedeljak od 18.00 časova, a verovatno će propustiti i naredni meč u Evroligi, sledećeg petka u gostima kod Barselone. Biće to ogroman problem za Dejana Radonjića jer je Amerikanac bio jedan od najboljih defanzivnih košarkaša od početka sezone.

Ovom povredom Ostina Holinsa nastavlja se crna serija Crvene zvezde, jer su od početka sezone van ekipe imali veliki broj igrača, a trenutno van trenažnog procesa su Stefan Marković i Majk Cirbes.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track