AMERIKANAC PROVOCIRAO JOKIĆA POSLE UTAKMICE NBA LIGE: Košarkaš želeo da PONIZI Srbina, saigrači ga najstrašnije ISPALILI (VIDEO)
Foto: Profimedia

Malo se uživeo!

AMERIKANAC PROVOCIRAO JOKIĆA POSLE UTAKMICE NBA LIGE: Košarkaš želeo da PONIZI Srbina, saigrači ga najstrašnije ISPALILI (VIDEO)

Košarka -

Boston je zaustavio Denver i Nikolu Jokića pobedivši u gostima rezultatom 124:104, a jedan član Seltiksa poleteo je visoko nakon utakmice.

Nagetsi su doživeli 30 poraz u sezoni i pali su na poziciju sedam što je prvo mesto koje ne vodi direktno u plej-of.

Jokić je upisao 23 poena, osam skokova i četiri asistencije uz loš šut iz igre (8/23), a dok je bio na parketu Denver je napravio - od 21 poena.

A, nakon utakmice, najbolji košarkaši Bostona, Džejlen Braun i Džejson Tejtum, spustili su na zemlju saigrača Granta Vilijamsa koji je želeo da provocira Nikolu Jokića.

Vilijams, koji je protiv Denvera postigao 13 poena i imao odličnu blokadu nad Jokićem, tražio je od saigrača da medijima prenesu da traži od svih da ga zovu Betmen (Jokićev nadimak je Džoker), što oni nisu prihvatili.

- Grant je odradio izvrstan posao. Hteo je da prenesem medijima da želi da mu nadimak bude Betmen. Rekao sam mu: “Nisam baš siguran u to, Grante” - ispričao je Džejlen Braun.

Nakon njega, o tome je pričao i Tejtum:

- Ne razumem zašto to želi, pitaću ga kada uđemo u bus. Odigrao je odlično večeras, ali i dalje ću da ga zovem Grant, a ne prokleti Betmen - poručila je prva zvezda Seltiksa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track