RADONJIĆ PRED MEČ ODLUKE: Respekt za Bajern, uzdamo se u naše navijače!
Foto: Starsport

EVROLIGA

RADONJIĆ PRED MEČ ODLUKE: Respekt za Bajern, uzdamo se u naše navijače!

Košarka -

Trener košarkaša Crvena zvezda Dejan Radonjić izjavio je da će Zvezdi u duelu sa Bajernom trebati dobra igra u oba pravca, kao i da će značiti što će imati podršku navijača.

"Potrebna nam je dobra igra u oba pravca, samo tako možemo doći u sitauciju za dobar rezultat. Čeka nas težak meč i težak zadatak, ali želimo da odemo tamo i damo sve od sebe", rekao je Radonjić, a preneo klupski sajt.

"Respekt za Bajern, svakako kvalitet i iskustvo su tu. Idemo u Minhen da odigramo najbolje moguće, daćemo sve od sebe. Pripremamo se za ovaj meč tako što smo najbolje moguće iskoristili period iza nas."

Radonjić je takođe rekao da Branko Lazić i Ostin Holins neće igrati. Lazić ima probleme sa povredom lista, a Holins se oporavlja od povrede kolena.

"Bez Lazića smo minimum mesec dana, a Holins neće biti u timu za meč protiv Bajerna. Videćemo kako će se razvijati situacija i kada ćemo moći da računamo na njega."

Crvena zvezda se trenutno nalazi na 11. mestu tabele Evrolige sa 11 pobeda i 14 poraza, dok je Bajern osmi za 12 pobeda i 12 poraza.

"Čeka nas težak meč i težak zadatak, ali želimo da odemo tamo i damo sve od sebe. Fokusirani smo na taj meč, značiće nam što ćemo u Minhenu imati podršku naših navijača i veoma nam je bitno da dobijemo snagu za iskorak," dodao je Radonjić.

Luka Mitrović
foto: Starsport

"Znamo da neće biti lako. Bajern je izuzetno kvalitetna ekipe i to su pokazali tokom cele sezone", rekao je igrač Crvene zvezde Luka Mitrović.

Utakmica 33. kola Evrolige između Crvene zvezde i Bajerna igra se u petak od 20:30 u Audi domu u Minhenu.

Crvena zvezda odmah nakon te utakmice putuje u Kaunas gde će u nedelju igrati protiv Žalgirisa.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track