NIKOLA JOKIĆ JE BOG KOŠARKE! Nestvarni Srbin pravio ČUDA na terenu: Brojao do 41, ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu Denvera!
Foto: Profimedia

čudesne brojke

NIKOLA JOKIĆ JE BOG KOŠARKE! Nestvarni Srbin pravio ČUDA na terenu: Brojao do 41, ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu Denvera!

Košarka -

Još jedna čudesna partija najboljeg srpskog košarkaša.

Srpski centar Nikola Jokić postigao je 41 poen u prilično neočekivanom porazu Denvera od San Antonija (116:97).

Nikola je po ko zna koji put pokazao zašto je i ove sezone favorit broj jedan za pestižno MVP priznanje u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Somborac je za nešto više od 40 minuta igre zabeležio impresivan dabl-dabl, imao je 41 poen, 17 skokova i četiri asistencije.

Nažalost, izostala je ozbiljnija podrška saigrača na ovom meču, pa Nagetsi nisu uspeli da ostvare trijumf protiv raspoložene ekipe iz Teksasa.

Sparsi su od starta meča jasno stavili do znanja da rivalu da će morati ozbiljno da se pomuči za pobedu na ovom meču. Bolje su otvorili meč i nakon prvug poluvremena imali su velikih 20 poena prednosti. Denver je uspeo da se vrati u trećoj deonici, zahvaljujući maestralnom Jokiću, ali u poslednjoj četvrtini Sparsi su imali više energije i zasluženo su zabeležili važnu pobedu u borbi za plej-in.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Denver je ostao na šestoj poziciji i ima isti broj pobeda kao i Juta, prati ih Minesota koja ima dva trijumfa manje.

Sparsi su deseti na Zapadu sa tri trijumfa više od praktično otpisanih Lejkersa.

Denveru su ostale dve utakmice do kraja regularnog dela sezone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja