REČI POZNATE AMERIČKE NOVINARKE O KOJIMA BRUJI PLANETA: Ova anti-Jokić MVP kampanja je pravo divljaštvo!
Foto: Profimedia

NBA LIGA

REČI POZNATE AMERIČKE NOVINARKE O KOJIMA BRUJI PLANETA: Ova anti-Jokić MVP kampanja je pravo divljaštvo!

Košarka -

Srpski koišarkaški as Nikola Jokić, proglašen za najboljeg igrača Zapadne konferencije NBA lige, što svakako donosi razlog za njegovo zadovoljstvo, ali kako se polako oglašavaju novinari koji imaju pravo da učestvuju u zvaničnoj anketi oko MVP i drugih NBA nagrada, počinje da se diže prilična prašina oko Jokića. Ključno pitanje glasi: da li će Nikola Jokić ponovo biti MVP NBA lige?

Sa jedne strane, uopšte nije mali broj onih predstavnika američkih medija koji smatraju da je upravo Nikola Jokić najkorisniji igrač i u sezoni 2021/2022, baš kao i u prethodnoj, ali onim drugima "stranu drže" neki prilično nepristojni ljudi.

Jokića neki novinari vređaju u emisijama sa ogromnom gledanošću, drugi na Tviteru čak vređaju svoje kolege koje se "usuđuju da glasaju za Jokića", a treći, prosto, kao korisnici društvenih mreža zgražavaju sve više ljudi. Džoel Embid, Janis Adetokombo, imaju svoje navijače među novinarima, oni srpskog asa ne samo da vređaju u košarkaškom smislu, već ga i direktno omalovažavaju.

Videvši šta se to dešava, voditeljka emisija uglednog "Sports ilustrejtida", Ešli Nikol Mos, rešila je da i sama reaguje:

- Ova anti-Jokić MVP kampanja je pravo divljaštvo, napisala je ona na Tviteru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track