BIĆE PROMAŠAJA I IZGUBLJENIH LOPTI! Radonjić pred Cedevitu upozorava: Nećemo biti u najboljem mogućem stanju!
Foto: Starsport

duga pauza

BIĆE PROMAŠAJA I IZGUBLJENIH LOPTI! Radonjić pred Cedevitu upozorava: Nećemo biti u najboljem mogućem stanju!

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da zbog duge pauze njegov tim neće biti u "najboljem mogućem stanju", ali da će pokušati da nadoknadi slabosti "nekim drugim segmentima".

"Poslednji meč smo odigrali 23. aprila. Posle dela sezone gde smo mesečno znali da odigramo i po 12 mečeva, došli smo do duge pauze. Nismo uspeli da nadjemo sparing partnera i to nam je remetilo planove", izjavio je Radonjić.

Radojić je izjavio i da ima "ogroman respekt" prema Cedevita Olimpiji, i da su odigrali "sjajnu sezonu" u Evrokupu i ABA ligi.

"Odigrali smo dva egal meča protiv njih u ligaškom delu. Prvi polufinalni meč u seriji na dve dobijene je od velikog značaja. Moramo da budemo oprezni", rekao je Radonjić.

Trener crveno-belih je rekao i da "treba očekivati stvari koje nisu tipične za polufinale i važnost meča".

"Biće promašaja, pogrešnih dodavanja, izgubljenih lopti, a sve usled već pomenute pauze. Moramo u nekim drugim segmentima da nadoknadimo sve ono što može da bude slabost", izjavio je on.

Radonjić je izjavio i da "nije siguran" kako će izgledati igrači koji su tek izašli iz povreda.

"Lazić i Dobrić do danas nisu trenirali. Moramo da vidimo kako se razvija situacija sa Cirbesom. Sve je to osetljivo i nezgodno. Na dan meča ćemo doneti konačnu odluku", rekao je Radonjić.

Radonjić je dodao i da želje i motivacijje "nije nedostajalo tokom pauze", ali i da se ekipa "bavila nekim drugim problemima kojih nije bilo malo".

Kapiten Zvezde Branko Lazić izjavio je da je ekipa iskoristila pauzu da se "regeneriše i pripremi za ono što sledi".

"Došli smo do plej-ofa. Dobro se poznajemo sa Cedevita Olimpijom, i sve je spremno za fantastičan meč. Moramo da pokušamo da uđemo što bolje u meč. Uz punu halu i naše navijače verujem da ćemo doći do pozitivnog rezultata", rekao je Lazić.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Cedevita Olimpije u četvrtak od 19 časova u Hali "Aleksandar Nikolić" na startu polufinalne serije regionalne ABA lige.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track