ČOVIĆ O IZJAVAMA OSTOJE MIJAILOVIĆA: Nemam nameru da se bavim nebitnim likovima u košarci
Foto: Printskrin

ODGOVOR

ČOVIĆ O IZJAVAMA OSTOJE MIJAILOVIĆA: Nemam nameru da se bavim nebitnim likovima u košarci

Košarka -

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović prokomentarisao je izjave prvog čoveka crno-belih Ostoje Mijailovića.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović bio je juče gost jutarnjeg programa Prve TV gde je pričao o raznim temama, a između ostalog se osvrnuo i na "gospodina iz Železnika".

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović danas je bio gost jutarnjeg programa iste televizije, te nije propustio priliku da odgovori na izjave predsednika "večitog rivala".

"Uopšte nemam nameru da se bavim nebitnim likovima u košarci", rekao je Čović, pa dodao:

Nebojsa Covic
foto: Zorana Jevtić

"Svi klubovi su imali mogućnost da glasaju o propozicijama. Poočetak problema je vezan za početak, u julu smo se dogovorili da završnica ABA lige igra između prva četiri. Bio je predlog da bude osam, ali su Crvena zvezda i FMP reagovali i rekli da nemaju ništa protiv da bude i 12 , samo da se poštuje kalendar, s obziorim da se spremamo za Evrobasket", rekao je Čović, pa se osvrnuo i na domaću ligu.

"Što se tiče KLS, ona je imala svoja predsedništva i skupštine,. Da ne bi blo mešetarenja koji su zasnovani na lažima. u predsedništvu sede ljudi iz devet klubova. Tu je i predstavnik ostalih klubova Darko Jovićić. Ta priča da su dva kluba preglasala jedna klub nije tačna. Elementarno je da se glasa za, protiv ili uzdržano. Ta teza je laž i neznanje. Predlog završnice takmičenja je proistekao iz predloga Zlatibora u martu ove godine i Dinamika. Klubovi su se mogli izjasniti 17. marta, jednoglasno je usvojen predlog. Međutim, tad počinje cirkusijada, a zasnovana je na tome da se završnica igra kroz format F4. Računica im je da je lakše pobediti Zvezdu u jednoj utakmici nego u plej-ofu. To je istina. Šta god drugi pričali, manipulišu iz neznanja", zaključio je Čović.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track