06:42

DUŠKO VUJOŠEVIĆ IZNENADIO MILICU MANDIĆ! Došao u emisiju sa sve POKLONOM: Pogledajte kako je jedva zadržala suze!

emotivno

DUŠKO VUJOŠEVIĆ IZNENADIO MILICU MANDIĆ! Došao u emisiju sa sve POKLONOM: Pogledajte kako je jedva zadržala suze! (VIDEO)

Košarka -

Naša poznata tekvondistkinja Milica Mandić (od nedavno Đuričić) nikada nije krila da je vatreni navijač kluba Partizan.

U emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji, novinarka Vanja Camović Milici je priredila pravo iznenađenje kada je u studio ušao Duško Vujošević, bivši trener košarkaša Partizana.

On je Milici uručio i poklon, a slavna tekvondistkinja nije mogla da sakrije emocije.

Duško Vujošević, Milica Mandić
foto: Kurir televizija

- Ovo nisam ni mogla da zamislim stvarno. Ne mogu da veruje, pa ovo je predivno. Gospodina Vujoševića sam videla samo jednom, mi smo imali trening, a oni su imali malo duži trening. Tako da ovo stvarno nisam očekivala - odgovorila je Milica.

- Jako je lepo, kad neko ko je napravio takav jedan uspeh kao Milica dođe na utakmicu i učestvuje u njoj i povećava energiju Partizana.

Milica je vatreni najvijač ovog kuluba i posebno ne propušta košarkaške utakmice.

1 / 5 Foto: Kurir televizija

- Posebno što mi nedostaje, kada je gospodin Vujošević bio tu, je Evroliga i sam prilazak Pioniru, da tlo nije mirno od iščekivanja, koliko ljudi iščekuju utakmicu. Vanserijski je osećaj - rekla je Milica.

Emotivnu reakciju Milice kada je Duško Vujošević ušao u studio možete pogledati u videu.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:27

MILICA MANDIĆ OKRUŽENA MALIŠANIMA IZ KOMŠILUKA NIJE KRILA SUZE RADOSNICE. Predrag Mandić:Nisam smeo da gledam sve njene borbe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track