DRAMA U AMERICI: Dvostruki NBA šampion izvadio PIŠTOLJ i pred decom pretio bivšoj ženi!
Foto: Profimedia

incident

DRAMA U AMERICI: Dvostruki NBA šampion izvadio PIŠTOLJ i pred decom pretio bivšoj ženi!

Košarka -

Čuveni NBA dobio zabranu prilaska

Košarkaš Klivlenda Redžon Rondo optužen je da je napao bivšu suprugu Ešli Bečelor i pretio joj pištoljem u prisustvu dece.

Američki mediji prenose da je slavni as tokom svađe razbijao stvari po kući, a onda izvadio pištolj i počeo da preti.

Bivša supruga je prijavila košarkaša i tražila hitnu zaštitu, a sudija je naredio da Rondo ne sme da joj prilazi na bliže od 150 metara, kao i da mora da preda oružje sudu u Kentakiju.

Do incidenta je došlo kada je Ešli tražila od sina da složi veš dok je igrao video igrice sa ocem. Rondo je počeo da viče na nju i da baca stvari po kući.

Prestravljena deca su svedočila da je pretio njihovoj majci rečima: "Mrtva si".

Košarkaš je onda napustio kuću, međutim, ubrzo se vratio i počeo da udara pištoljem po prozoru.

Žena je pokušala da ga smiri, ali on joj je uz psovku rekao: "Dovedi mi sina". U strahu za svoj i život deteta ona ga je i dovela. Otvorila je vrata, a Rondo je stajao sa pištoljem u rukama. Urlao je na njega i pitao ga zašto ga se boji. Isto je uradio i kada se pojavila njihova ćerka. Košarkaš je otišao tek kada su došli roditelji njegove bivše supruge.

Rondo je igrao za Boston, Dalas, Sakrameno, Čikago, Nju Orleans, Lejkerse, Atlantu, Kliperse, a u januaru 2022. je iz Lejkersa trejdovan u Klivlend. Osvojio je titulu šampiona 2008. i 2020. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track