PREKINUTA KONFERENCIJA VASE MICIĆA! Opšti haos nastao kada su ONI upali, a onda je USLEDILO PITANJE O RATU UKRAJINI (VIDEO)
Foto: Starsport

DOSTA DEŠAVANJA U SAMO PAR MINUTA

PREKINUTA KONFERENCIJA VASE MICIĆA! Opšti haos nastao kada su ONI upali, a onda je USLEDILO PITANJE O RATU UKRAJINI (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Efesa bili su sjajno raspoloženi nakon što su odbranili titulu u Evroligi, a to se videlo i na konferenciji za medije, gde su upali dok su pred novinarima bili trener Ergin Ataman i MVP završnog turnira Evrolige Vasilije Micić.

Igrači su uleteli sa flašicama vode i počeli su da polivaju Atamana i Micića, koji su završili mokri do gole kože.

Ataman je rukama samo pokrio glavu, dok je Micić ustao i počeo da peva zajedno sa saigračima.

Na kraju, oraspoložio se i sam Ataman, koji se nasmejao i pobednički podigao ruke.

Nedugo zatim jedan novinar iz Litvanije zatražio od Micića da pošalje poruku podrške Ukrajini, nakon čega je intervenisao trener.

"Mislim da je Vasa umoran i da je vreme da ode u svlačionicu. Možeš da odeš, a ja ću odgovoriti na sledeća pitanja", rekao je Ataman i odgovorio:

"Naravno da smo duboko uznemireni situacijom i pričam o ovome od prvog dana kada je rat počeo... Neprihvatljivo je da se to događa u ovom veku, u ovom trenutku. Živim u Turskoj, sa turskim narodom i svi smo uznemireni što nevini ljudi, deca, civili, umiru. Neverovatno je šta se događa, ponavljam, 2022. godine u Ukrajini".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track