NOVA UTAKMICA - NOVA PRILIKA ZA POBEDU! Obradović: Učinićemo sve da ispravimo stvari koje nisu bile dobre
Foto: Starsport©

ABA LIGA

NOVA UTAKMICA - NOVA PRILIKA ZA POBEDU! Obradović: Učinićemo sve da ispravimo stvari koje nisu bile dobre

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da će njegova ekipa u drugoj utakmici finala ABA lige protiv Crvene zvezde dati sve od sebe da ispravi stvari koje nisu bile dobre u prvom meču.

"Nova utakmica u seriji dolazi već sutra. Imamo danas trening i analizu svega što se sinoć dešavalo, pa ćemo učiniti sve što je u našoj moći da stvari koje nisu bile dobre ispravimo", rekao je Obradović, prenosi klub.

Košarkaši Partizana izgubili su sinoć kao gosti od Crvene zvezde sa 90:76, u prvoj utakmici finala plej-ofa ABA lige, a drugi meč na programu je već sutra.

"Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj će intenzitet i čvrstina morati da budu na nivou finala i mi tako moramo da igramo ukoliko želimo da se borimo za drugačiji ishod utakmice od onog u prvom meču", poručio je Obradović.

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović rekao je da njegova ekipa mora da da sve od sebe kako ne bi ponavljala greške i dodao da veruje da će crno-beli izgledati mnogo bolje.

"Takozvani prazan hod i period loše igre na početku drugog poluvremena smo skupo platili, baš kao što ćemo svaki put platiti ako takve stvari budemo ponavljali. Imamo jedan dan za predah, analizu i pripremu", rekao je Avramović.

"Verujem da ćemo sutra na terenu izgledati mnogo bolje", istakao je on.

Druga utakmica finala ABA lige na programu je sutra od 20.00 u hali "Aleksandar Nikolić", a domaćin je ponovo Crvena zvezda.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track