NISMO VEVERICE, DOSTA JE BILO! CEO SCENARIO NAM JE POZNAT Čović oštriji nego ikada: Ne interesuju me dogovori u kafani do 4 ujutru
Foto: Printscreen

bljuje vatru

NISMO VEVERICE, DOSTA JE BILO! CEO SCENARIO NAM JE POZNAT Čović oštriji nego ikada: Ne interesuju me dogovori u kafani do 4 ujutru

Košarka -

Privi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović uoči majstorice protiv Partizana jasno je poručio da neće dozvoliti da njegov tim bude pokraden u odlučujućem meču.

Čović je gostujući u jutarnjem programu na TV Prva zaintrigirao košarkašku javnost kada je pomenuo tajne noćne dogovore koji su se odigrali u jednom beogradskom restoranu.

"Šta hoćete, da gledamo belo da nas kradu sudije. Pa ceo scenario nam je jasan - sram ih bilo! Sram ih bilo, sve te mešetare... Mislite da ćemo dozvoliti da nas pokradu u ponedeljak? Nećemo! Mene ne interesuju dogovori do četiri ujutru iz "Tikasa" (restoran). Održaćemo konferenciju za štampu kada se sve ovo završi. Nismo veverice, dosta je bilo!"

Čović je istakao da će buniti ako protivnik sportski izbori pobedu na terenu.

"Neka nas svako pobedi sportski. Utakmica će proteći u redu i miru ukoliko ne bude tendencioznog pokušaja krađe. Ako Crvena zvezda sportski izgubi… Da li smo reč rekli za četvtu utakmicu?"

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track