08:01

PORUKA RADONJIĆA: NAJMANJE SE PRIČA O KOŠARCI, A BILA JE ODLIČNA! Izvinjavam se zbog PONAŠANJA Kalinića

NOVI-STARI ŠAMPION

PORUKA RADONJIĆA: NAJMANJE SE PRIČA O KOŠARCI, A BILA JE ODLIČNA! Izvinjavam se zbog PONAŠANJA Kalinića

Košarka -

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić, pohvalio je igrače svog tima zbog pobede u majstorici i osvojene titule u ABA ligi.

- Čestitke svima na osvojenom trofeju, drugom u ovoj sezoni. Serija je bila očekivano teška, sa puno specifičnih i različitih okolnosti. Najmanje se priča o košarci, koja je bila odlična čitavo vreme. Na kraju smo bili za nešto malo bolji i došli do još jednog trofeja. Vodiće se puno polemika i analiza, a posebno u ovoj petoj utakmici. Znate da o tome ne volim mnogo pričam - rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.

Strateg crveno-belih je bio svestan svih okolnosti koje su uticale na konačan ishod.

- Uputio bih izvinjenje zbog ponašanja Nikole Kalinića. Nije baš lako posle svega ovoga naći puno reči i govoriti o jednoj sjajnoj sezoni. Napravili smo mnogo i zbog toga sam srećan i ponosan, kao i svi u klubu i svi navijači - rekao je Radonjić.

Ipak, nemile scene su obeležile majstoricu, iako Radonjić o takvim stvarima generalno nerado govori.

- Iskreno se nadam da će se nešto uradiri da stvari budu drugačije. Bilo je sličnih stvari i na prethodnim utakmicama, ali generalno nije dobro. Čitave sezone smo se mukotrpno borili na budemo prvi u regularnom delu, da imamo prednost domaćeg terena. Prvi cilj nam je bio da budemo šampioni ABA lige. Zato je ovo za nas dodatno zadovoljstvo - zaključio je Radonjić.

Njegov kolega Željko Obradović je izjavio da nešto treba menjati u regionalnom takmičenju, kako se ovakve stvari više ne bi dešavale, a Radonjić je na to samo dodao:

- Igrao sam u ovakvom ambijentu i kada nije bila ova liga...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track