LAŽNI KLEJ TOMPSON NAMAGARČIO AMERIKU: Dobio doživotnu zabranu ulaska u dvoranu Golden Stejta! VREDELO JE 10 HILJADA DOLARA! VIDEO
Foto: Printscreen

bio NBA zvezda nekoliko minuta

LAŽNI KLEJ TOMPSON NAMAGARČIO AMERIKU: Dobio doživotnu zabranu ulaska u dvoranu Golden Stejta! VREDELO JE 10 HILJADA DOLARA! VIDEO

Košarka -

Doson Gurli, poznatiji kao "lažni Klej Tompson", zbog neverovatne sličnosti sa popularnim košarkašem, je pred peti meč finalne serije dobio doživotnu zabranu ulaska u dvoranu Golden Stejta "Čejs centar".

Kaznu je dobio jer je proveo na parketu skoro 10 minuta pretvarajući se da je bek Golden Stejta.

Lažni Klej Tompson
foto: Printscreen

Njemu je od čelnika "ratnika" stiglo zvanično pismo u kom mu je izrečena zabrana ulaska u dvoranu, što se "lažnom Kleju" nije dopalo.

On se požalio da je kupio karte u vrednosti od 10 hiljada dolara za meč i da mu novac nije vraćen. Priznao je da je kaznu zaslužio, ali se ne slaže da je ušao bez dozvole, jer su ga pripadnici obezbeđenja pustili i niko mu nije tražio dokumenta.

Gurli se oglasio na svom "tviter" profilu na kom ga prati preko 84 hiljade ljudi i napisao da smatra da je za propust krivo osoblje. - Zabranjen mi je ulazak u dvorani nakon što sam prošap pored 5 redara obezbeđenja (koji su me dobrovoljno pustili da prođem kroz bez traženja lične karte) i šutirao sam po terenu 10 minuta. Takođe sam potrošio 10 hiljada na karte koje ne vraćaju. Zašto da mi bude zabranjen ulazak jer je njihovo obezbeđenje nekompetentno? - napisao je Amerikanac.

Ipak, jutjuber se ne kaje.

- Da li je vredelo potrošiti 10.000 dolara na karte, a zatim dobiti doživotnu zabranu? Apsolutno. Bio sam NBA košarkaš 10 minuta, čoveče - napisao je Gurli na društvenim mrežama.

Kurir.sport/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track