JOKIĆ ZA ŠEST GODINA ZAVRŠAVA KARIJERU?! Novinar iz Denvera šokirao rečima nakon što je Srbin obezbedio NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI
Foto: AP

KRAJ SA 33 godine?

JOKIĆ ZA ŠEST GODINA ZAVRŠAVA KARIJERU?! Novinar iz Denvera šokirao rečima nakon što je Srbin obezbedio NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI

Košarka -

Nikola Jokić je u Denveru obezbedio najbogatiji ugovor u istoriji košarke, a posle toga bi mogao da završi karijeru, smatra novinar blizak Nagetsima.

Adam Mareš neće ostati u šoku ako Somborac odluči da ne igra košarku nakon što istekne ugovor po kojem za pet godina može da zaradi 264.000.000 dolara, ali ono što je rekao pomenuti novinar šokiralo je navijače ove ekipe.

Mareš veruje da su šanse da Jokić nakon isteka ugovora završi karijeru prilično velike.

"Inače ne bih bio iznenađen uopšte ako ovo bude poslednji NBA ugovor koji će Jokić da potpiše. Da se razumemo, ne izveštavam ništa. Samo delim svoje mišljenje koje sam podelio i ranije na mojim podkastima. Svakako ne dajem procenu da li će, ili neće to da uradi. Jednostavno sam uvek mislio da će da ode u penziju ranije", poručio je Mareš.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Podsetimo, Jokić ima još jednu godinu starog ugovora, a onda bi trebalo da "teče" novi. Prema njemu su zagarantovane četiri godine u Denver, dok bi u petoj koja je opcija, mogao da zaradi poslednjih 60.000.000 iz ugovora.

Ukoliko ostane punih pet godina, odnosno šest ako računamo i još jednu koju je svakako imao iz starog ugovora, Jokić bi na isteku imao 33 godine, što znači da bi imao još sigurno nekoliko sezona na visokom nivou pred sobom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track