JOVIĆ NA PRVOM MEČU U KARIJERI UDARIO NA O' NILA I PIPENA: Debi iz snova i to protiv kakvih naslednika velikana NBA košarke!
Foto: Profimedia

hit

JOVIĆ NA PRVOM MEČU U KARIJERI UDARIO NA O' NILA I PIPENA: Debi iz snova i to protiv kakvih naslednika velikana NBA košarke!

Košarka -

Sinovi legendarnih NBA asova zaigrali za Lejkerse i naneli ubedljiv Majamiju za koga je igrao mladi srpski as

Mastilo na ugovoru mladog srpskog košarkaša s NBA velikanom se nije ni osušilo, a on je već upisao prve poene za svoj novi klub!

Nikola Jović (19) debitovao je za Majami protiv Los Andelesa u okviru Letnje lige u San Francisku i u porazu njegovog tima od Lejkersa (100:66) postigao je tri poena koja će sasvim sigurno dugo pamtiti.

Malo toga u životu jednog košarkaša može da se poredi s dolaskom u najjacu ligu sveta, ali Jovićeva prva utakmica u dresu tima s Floride imala je posebnu draž jer je za protivnike imao i naslednike NBA legendi.

Nikola Jović
foto: Profimedia

Ekipa iz "grada andela" unela je poprilicnu dozu šampionskog DNK u svoj tim, pa su za njiih na ovom meću debitovali Šarif O'Nil (22), sin proslavljenig centra Šekila O'Nila, a s njim u tandemu i Skoti Pipen Junior (21), čiji je otac briljirao u dresu Čikago Bulsa.

Imali su njih dvojica veliki teret na leđima u ovom meču, pošto su sve oči bile uprte u njih zbog prezimena i očekivanja koje ona sa sobom nose.

Nikola Jović
foto: Profimedia

Ali i pod ovakvim pritiskom postigao je Pipen Junior 14 poena za Lejkerse, dok je sin velikog Šeka koš Majamija i Jovića "dopunio" s šest poena.

14 poena postigao je Skoti Pipen Junior na svom debiju

6 poena za Lejkerse upisao je Šarif O'Nil na svom prvom meču

3 poena postigao je Nikola JoviĆ na debiju za Majami

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track