OVO JE SVASTIKA POLA DŽORDŽA! Danijela je srpska Kim Kardašijan, a tek da vidite kako izgleda Kristina! ATOMSKA BOMBA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

Mami uzdahe

OVO JE SVASTIKA POLA DŽORDŽA! Danijela je srpska Kim Kardašijan, a tek da vidite kako izgleda Kristina! ATOMSKA BOMBA! (FOTO)

Košarka -

NBA star Pol Džordž i Srpkinja iz Njujorka Danijela Rajić ozvaničili su višegodišnju vezu pred matičarem.

Danijela je rodom iz sela Mramorak kod Pančeva, pa je, kako je Kurir saznao, pozvao nekolicinu prijatelja na svadbu koja je priređena u Italiji.

Potpuni spektakl bio je priređen u Italiji, na ostrvu Kapri, gde je organizovana glamurozna svadba. Jedna tamošnja vila bila je iznajmljena kako bi se u njoj na večnu ljubav zavetovali Danijela i Pol. Goste je zabavljala Aleksandra Mladenović, što je bila mladina želja koju je uslišio njen izabranik.

I dok je Danijela odavno poznata u javnosti, a zbog stasa je zovu i "srpska Kim Kardašijan", na društvenim mrežama je veliku pažnju privukla njena mlađa sestra Kristina. Atraktivna Kristina voli da postavlja izazovne fotografije u bikiniju, ističući ponosno atribute.

Sama ljubavna priča, Danijele i Pola bila je izuzetno turbulentna. Njih dvoje su se upoznali u Majamiju dok je Danijela radila kao go-go igračica i striptizeta, a viđali su se nekoliko meseci pre nego je otkriveno da je Danijela zatrudnela. Srpkinja je sa NBA zvezdom pre nekoliko godina ostala u drugom stanju, a on je negirao da Rajićka čeka njegovo dete, zbog čega ga je ona tužila.

Kada je Danijela rodila devojčicu Oliviju, urađen je DNK test i potvrđeno da je Pol Džorž ipak otac deteta. Nakon toga je usledila nova Danijelina tužba i to zbog navodne priče da joj je košarkaš nudio milion dolara da abortira. Pol Džordž je nakon svega toga uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici. Nakon suđenja, njih dvoje su se na iznenađenje svih pomirili i nastavili ljubavnu vezu. U međuvremenu su dobili drugu ćerku koja se zove Nataša.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track