PRONAŠLI SMO NIKOLU MILUTINOVA! Da li ovo znači da POTPISUJE ZA PARTIZAN? (FOTO)
Foto: Profimedia

Nešto se valja

PRONAŠLI SMO NIKOLU MILUTINOVA! Da li ovo znači da POTPISUJE ZA PARTIZAN? (FOTO)

Košarka -


Nikola Milutinov se u poslednje vreme dovodi u vezu s Partizanom, navijači crno-belih se nadaju da će pojačati tim Željka Obradovića, s obzirom na to da CSKA zbog rata u Ukrajini neće igrati Evroligu.

Kurir je "uhvatio" po mnogima najboljeg centra Evrope u jednom beogradskom šoping centru.

Ipak, sjajni centar, koji je tri godine nosio crno-beli dres (2012 - 2015), ima ugovor s moskovskim klubom do 2023, ali verovatno bi mogao da se pronađe modus kako bi, bar na pozajmicu, zaigrao za nekog evroligaša.

Nikola Milutinov
foto: Foto Kurir

Uostalom, CSKA će Milutinova, ako ne želi da on ode bez evra obeštećenja, morati da proda ovog leta ili da se s njim dogovori o produžetku saradnje. Navijači Partizana silno žele da to bude klub koji vole, a Nikola bi bio kapitalno pojačanje.

Čak i sada kada je jasno da će Matijas Lesor ostati u Humskoj, postoje informacije da bi i reprezentativac Srbije mogao da zacementira centarsku liniju. Tako bi Partizan sklopio ekipu za top 8 Evrolige, a možda i za nešto više.

Nikola Milutinov
foto: Foto Kurir

U međuvremenu Milutinov se odmara u Beogradu, gde ga je spretni novinar Kurira i fotografisao.

Košarka, Nikola Milutinov
foto: Saša Pavlić

U svakom slučaju, narednih dana će biti poznato sve o njegovom nastavku karijere, pošto ne postoji veliki evropski klub koji ne bi voleo da ga vidi u svom timu. Uostalom, Milutinov je jedan od najplaćenijijih košarkaša u Evropi s primanjima od 2,2 miliona evra.

Saznajemo: Vilijams-Gos blizu Partizana

Kako saznajemo, Partizan je u ozbiljnim pregovorima sa svojim nekadašnjim bekom Najdželom Vilijams-Gosom. On može dobro da pokriva mesto plejmejkera i najverovatnije će napustiti Real, pošto ima takvu klauzulu u ugovoru. Međutim, povratak Vilijams-Gosa u Beograd zavisi od više faktora, pa i od angažovanja Milutinova.

P. G. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track