KAKAV CUG IMA BRAT, STVARNO UME DA SE OPUSTI: Klej Tompson, šampion NBA lige sa Golden stejtom popio pivo na eks! (VIDEO)
Foto: EPA John G Mabanglo, Printscreen/Twitter

živeli

KAKAV CUG IMA BRAT, STVARNO UME DA SE OPUSTI: Klej Tompson, šampion NBA lige sa Golden stejtom popio pivo na eks! (VIDEO)

Košarka -

Klej Tompson, četvorostruki šampion NBA lige sa Golden stejtom, ume dobro da se opusti. Košarkaš ekipe iz San Francisko popio je pivo na eks i pokazao da ima dobar cug.

Klej Tompson
foto: EPA

Klej Tompson bio je na MLB utakmici Dodžersa i Džajantsa i gledao svog brata Treja Tompsona koji igra za bejzbog ekipu iz Los Anđelesa. Paklene vrućine haraju i u Americi, pa je NBA as umeo da se rashladi.

- Ova vrućina u Los Anđelesu nije šala - napisao je Klej Tompson na društvenim mrežama dok je podizao i ispijao čašu hladnog piva.

Na kraju, Klej je imao razloga da se raduje, pošto je tim njegovog brata bio bolji od San Francisko Džajantsa rezultatom 7:4.

Klej i Trej Tompson potiču iz sportske porodice, pošto je njihov otac Majkl Tompson bio dvostruki šampion NBA lige sa Los Anđeles Lejkersima. Godine 2011. Klej je izabran kao 11. pik na draftu od Golden stejta i u tom klubu je proveo celu karijeru. Osvajač je četiri NBA prstena, a drži i jedan rekord.

Klej Tompson
foto: EPA

Dana 23. januara 2015. godine, Tompson je postigao rekord karijere sa postignutih 52 poena (11 trojki), u pobedi nad Sakramento Kingsima od 126:101. Na istoj utakmici je dao 37 poena u trećoj četvrtini, što je rekord svih vremena po postignutim poenima u jednom kvartalu.

Na Ol-staru 2016. u Torontu pobedio je u takmičenju u brzom šutiranju trojki. Tompson je postigao rekordnih 14 trojki na meču protiv Čikaga 29. oktobra 2018. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track