PREKO CELOG TERENA KAO KAP! Nestvaran potez reprezentativca Srbije: Pogledajte poslednji šut Markinkovića pred duel sa Slovenijom!
Foto: Printscreen

majstorski

PREKO CELOG TERENA KAO KAP! Nestvaran potez reprezentativca Srbije: Pogledajte poslednji šut Markinkovića pred duel sa Slovenijom!

Košarka -

Košarkaška reprezentacija Srbije večeras u Stožicama (20.15) protiv aktuelnog šampiona Evrope, reprezentacije Slovenije, ima prvu zvaničnu proveru pred kvalifikacije za Mundobasket i predstojeće Evropsko prvenstvo.

Orlovi su u Stožicama odradili trening, a poslednji šut Vanje Marinković pred okršaj sa Slovencima oduševio je naše navijače.

Vanja se nakon treninga "ispisao" spektakularnim šutem preko gotovo celog terena.

Vanja veruje da će naš tim odigrati dobar meč.

"Očekujem dobru utakmicu. Biće puna dvorana i očekujem lepo veče u Stožicama protiv ekipe kakvu ima Slovenija. Na nama je da se što bolje spremimo i pokušamo još više da se uigramo za ono što sledi", kaže Marinković, koji blagu prednost daje Slovencima:

"Domaća reprezentacija je odigrala više mečeva od nas, imamo i male probleme sa povredama, sa Bjelicom, tako da blagu prednost dajem Sloveniji. Dugo su zajedno, od 2017, samo što je sada umesto Entonija Rendolfa u ekipi Majk Tobi", kaže Vanja za Sport klub.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track