BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA I CRVENE ZVEZDE ZBIJA ŠALE NA SVOJ RAČUN: Jesi li video JANISOVU bananu? Čuj video, DOŽIVEO (VIDEO)
Foto: Profimedia

EUROBASKET

BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA I CRVENE ZVEZDE ZBIJA ŠALE NA SVOJ RAČUN: Jesi li video JANISOVU bananu? Čuj video, DOŽIVEO (VIDEO)

Košarka -

Bojan Popović, koji je u sezoni 2011/2012 nastupao za beogradske crveno-bele, a pre toga kratko bio član Partizana, podsetio se utakmice protiv Memfisa iz 2007. godine.

On je tada kao član Unikahe odigrao prijateljsku utakmicu u okviru promocije NBA lige u Evropi, u kojoj je ekipa iz Malage zabeležila istorijsku pobedu nad Grizlisima, rezultatom 102:99. U toj utakmici, Popović je odigrao 28 minuta, ali ga šut nije služio, tako da je postigao samo 3 poena.

desktop
foto: Nebojša Mandić

Objavom na Twitteru, bivši reprezentativac Srbije podsetio se načina na koji je blokiran od strane igrača Memfisa na toj utakmici, a tu blokadu je povezao sa spektakularnim potezima Janisa Adetokunba na utakmici protiv Hrvatske na Evropskom prvenstvu.

"Jesi li video Janisovu bananu? Čuj video, doživeo", našalio se Popović na Twitteru na svoj račun, uz postavljanje snimka šuta sa pomenute utakmice.

Bojan Popović je karijeru započeo u FMP-u iz Železnika, a kasnije nastupao za veći broj klubova po Evropi, kao što su Dinamo Moskva, Malaga, Lijetuvos Ritas, Efes Pilsen i drugi. Karijeru je završio u poljskom Trefl Sopotu 2016. godine. Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2009. godine.

Janis Adetokunbo odigrao je sjajnu utakmicu u pobedi Grčke nad Hrvatskom (89:85), uz postignutih 27 poena, 11 skokova i 6 asistencija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track