SKANDAL O KOJEM BRUJI CELA AMERIKA: Trener Bostona VARAO ženu sa pomoćnicom u stručnom štabu! Preti mu OTKAZ! (FOTO)
Foto: AP

NEVEROVATNO

SKANDAL O KOJEM BRUJI CELA AMERIKA: Trener Bostona VARAO ženu sa pomoćnicom u stručnom štabu! Preti mu OTKAZ! (FOTO)

Košarka -

Trener Bostona Ime Udoka pod istragom je zbog navoda da je bio uključen u „intimnu i dobrovoljnu vezu“ sa ženskom osobom koja je članica timskog osoblja, prenose američki mediji.

Udoka bi mogao da dobije otkaz ili da bude suspendovan zbog kršenja smernica organizacije, a Seltiksi trenutno raspravljaju o sudbini svog trenera.

Kako prenose pojedini mediji, razlog zbog kojeg mu je ugrožen posao jeste to što je otkriveno da je imao seksualne odnose sa jednim ženskim članom u stručnom štabu.

Iako ime nije navedeno, odmah sve postaje jasno, pošto je u Bostonu samo jedna ženska osoba u stručnom štabu - Alison Fister, bivša košarkašica, koja je sada u Bostonu direktor za razvoj igrača.

Ono što je dodatno problematično za Udoku jeste i činjenica da od 2010. godine u vezi sa glumicom Nijom Long, sa kojom ima sina.

Ime Udoka
foto: AP

Inače, trener o kojem sada bruji cela Amerika, fenomenalno je vodio Seltikse do velikog NBA finala u kojem su srpski košarkaš Nemanja Bjelica i pomoćni trener Vladan Milojević sa Golden Stejtom osvojili NBA prsten.

Udoka se potpuno uklopio u profil trenera kakvog je klub iz Bostona želeo - mlad, sa igračkim iskustvom u NBA ligi i sa dobrim preporukama u odnosu sa igračima.

Ime Udoka je bio asistent u tri uspešna NBA tima – San Antoniju (2012-19), Filadelfiji (2019-20) i Bruklinu (2020-21). Kao igrač osvojio je titulu sa San Antonijom 2014. godine

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track