NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA LEGENDARNOG O'NILA! Ozbiljno je smršao i postao HULK, a razlog za to je BIZARAN! (VIDEO)
Foto: Profimedia, Printscreen

POŠTENO!

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA LEGENDARNOG O'NILA! Ozbiljno je smršao i postao HULK, a razlog za to je BIZARAN! (VIDEO)

Košarka -

Legendarni Šekil O'Nil, oduševio je brojne fanove kada je objavio video snimak iz teretane.

Dva metra i 16 centimetara visoki O'Nil koji sada radi kao NBA komentator i analitičar, smršao je 17 kilograma, ali ne planira tu da stane.

- Volim da napravi sebi ludačku motivaciju. Gledao sam se i video sam da imam telo Čarlsa Barklija nakon što je otišao u penziju. Nisam želeo da mi stomak i dalje bude preko kaiša, pa sam rekao sebi 'hajde da smršam' - rekao je O'Nil gostujući u podkastu kod jednog od najpoznatijih svetskih influensera, Logana Pola.

Podkast je za pet dana pregledan više od 2.000.000 puta, a ljudi su u njemu mogli da čuju i kako legendarni košarkaš govori o gubitku kilograma i konačnom cilju da postane seks simbol.

- Fotografija je postala viralna i sada moram da ispunim sve što sam isplanirao. Imao sam 182 kilograma, sada imam 165, a želim da dođem do 155 kilograma. Želim da imam mišiće po celom telu, da uradim reklamu za donji veš sa mojim sinom i da postanem seks simbol.

Tajne za gubljenje kilograma nema, barem tako kaže popularni Šek.

- Samo kardio 30-40 minuta, onda grudi, ruke, biceps i triceps. Jednostavne vežbe za starca. Pokušao sam da trčim pre neki dan i pomislio sam 'kako sam ja bio najveći sportista na svetu?'.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track