"JOKIĆ JE VEOMA PRLJAV IGRAČ" Srbin na udaru zbog jednog poteza: Rival ga izludeo! Nikola izgubio živce, pa ga PATOSIRAO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OVO MU NIJE TREBALO

"JOKIĆ JE VEOMA PRLJAV IGRAČ" Srbin na udaru zbog jednog poteza: Rival ga izludeo! Nikola izgubio živce, pa ga PATOSIRAO! (VIDEO)

Košarka -

Sjajna partija srpskog košarkaša ostala u senci jednog nesportskog poteza...

Nervoza je učinila svoje... Najbolji igrač Denvera Nikola Jokić našao se na udaru kritika zbog jedno grubog faula nad igračem Jute Kolinom Sekstonom.

Na otvaranju NBA sezone Juta je savladala Denver rezultatom 123:102, zahvaljujući sjajnoj igri raspoloženog Sekstona, koji je meč završio sa 20 postignutih poena.

Sekston je u par navrata iskoristio svoju brzinu i lagano dolazio pored Jokića. To je srpskog asa u jednom momentu izbacilo iz takta pa je izuzetno grubim faulom zaustavio igrača Jute.

Naime, Nikola je "bodičekom" patosirao Kolina i zbog toga se našao na udaru kritika pojednih navijača na Tviteru.

"Jokić je veoma prljav igrač", napisao je jedan tviteraš u opisu snimka na kom se vidi Jokićev faul.

Inače, Jokić je ponovo sam nosio Nagetse tokom čitavog meča, bio je najefikasniji u poraženom timu sa 27 poena, šest asistencija i četiri skoka.

Bio je nervozan tokom čitavog meča jer su sudije pustile da ga "biju" bez posledica, pa nije ni čudo što je u jednom momentu eksplodirao i uzvratio istom merom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track