RANJENA ZVEZDA KOD KRALJA! Jovanović pred Real: Da odigramo bolje nego u Vitoriji
Foto: @starsport

EVROLIGA

RANJENA ZVEZDA KOD KRALJA! Jovanović pred Real: Da odigramo bolje nego u Vitoriji

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović izjavio je danas da je Real Madrid "izvanredna ekipa" i da je to tim koji je "pokriven na svim pozicijama".

Košarkaši Zvezde sutra gostuju Realu, u meču četvrtog kola Evrolige.

"Dobro znamo ko je Real, izvanredna ekipa koja je godinama na okupu. Pokriveni su na svakoj poziciji sa nekoliko igrača. Kada se na sve to doda da nas dočekuju na svom terenu, jasno je da nas očekuje teška utakmica", izjavio je Jovanović, a preneo klub.

U trećem kolu Evrolige, Zvezda je sinoć na gostovanju poražena od Baskonije sa 75:92.

"Za početak želimo da odigramo dobru utakmicu, bolju od one prethodne u Vitoriji. Nemamo puno vremena, ali pokušaćemo da se osvežimo i pripremimo", dodao je trene crveno-belih.

Jovanović je rekao i da će novo pojačanje Zvezde Argentinac Luka Vildoza biti u protokolu za sutrašnji meč.

Kapiten Zvezde Branko Lazić je rekao da njegova ekipa zna "ime, rejting i kvalitet protivnika", ali da neće izaći na teren "sa namerom da se preda".

"Želimo da odigramo dobar meč, i ako se ukaže šansa dodejemo do rezultata. Nismo još kompletni, ni raspored nam ne ide u prilog. Real je izvanredna ekipa, jedan od favorita za trofej, ekipa pokrivena na svakoj poziciji. Želimo da odigramo čvrsto, angažovano i da vidimo zašta će to biti dovoljno u ovom trenutku", izjavio je Lazić.

Meč Zvezde i Reala igra se sutra u Madridu sa početkom od 20:45.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track