NOVI INCIDENT NAJPRLJAVIJEG KOŠARKAŠA U NBA: Gurnuo bivšeg igrača Partizana, usledio je JEZIV PAD! Srećom izbegnuta teška povreda
Foto: Printscreen

"MESAR"

NOVI INCIDENT NAJPRLJAVIJEG KOŠARKAŠA U NBA: Gurnuo bivšeg igrača Partizana, usledio je JEZIV PAD! Srećom izbegnuta teška povreda

Košarka -

Manje od mesec dana otkako je brutalno udario saigrača na treningu, Drejmond Grin je umalo izazvao tešku povredu tokom utakmice NBA lige.

Prema brojnim listama Grin se nalazi na spisku najprljavijih košarkaša u istoriji NBA, a od igrača čije karijere još uvek traju je neprikosnoven.

U drugom poluvremenu poraza Golden Stejta od Finiksa (134:105), Amerikanac je gurnuo Džoka Lendejla, bivšeg košarkaša Partizana, na njegovog saigrača, Kamerona Džonsona.

Džonson je krenuo na polaganje, sa leđa ga je faulirao Džordan Pul (zanimljivo da je baš on bio žrtva Grinove pesnice na treningu), a sa druge strane je naleteo odgurnuti Lendejl.

Samo srećom i brzom reakcijom Džonsona, koji je stigao da postavi ruke na vreme i i ublaži pad na leđa, izbegnuta je ozbiljnija povreda, a košarkaš je uz bolove uspeo da ustane nakon desetak sekundi provedenih na parketu.

Podsetimo, nekoliko dana ranije nakon duela sa Grinom, Nikola Jokić je završio na parketu, a kao i sada u slučaju Džonsona, srpski centar je "za dlaku" uspeo da izbegne povredu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track