DETALJI ŽIVOTNE DRAME: Košarkašu Budućnosti izvlačili jezik da se ne uguši! Drugi put se onesvestio u kratkom periodu
Foto: KK Budućnost

Kabi se slošilo

DETALJI ŽIVOTNE DRAME: Košarkašu Budućnosti izvlačili jezik da se ne uguši! Drugi put se onesvestio u kratkom periodu

Košarka -

Košarkaš Budućnosti Alfa Kaba je napustio Klinički centar Crne Gore (KCCG) i njegovi nalazi su u redu, saopštio je večeras podgorički klub.

"Alfa Kaba je napustio KCCG u Podgorici nakon detaljnih ispitivanja i svi nalazi su potpuno u redu. Naš košarkaš se nalazi kući gde se odmara", saopšteno je iz Budućnosti.

Francuski centar se onesvestio danas u jednoj podgoričkoj banci, potom je prebačen u Urgentni centar KCCG, gde su obavljeni prvi pregledi.

“Čuli smo jak, tup udarac. Obezbeđenje je dotrčalo do košarkaša, koji je ležao na podu. Svi su bili u šoku. Pokušali su da ga osveste i izvlačili su mu jezik da se ne uguši. Jedna od službenica je odmah donela bokal sa vodom, sa kojom su ga posuli, nakon čega se nakon nekoliko sekundi osvestio. U tim trenucima pozvali su i Hitnu pomoć. Sve vreme sa košarkašem, koji je jedeo na podu, pričao je čovek, koji je došao da mu pomogne oko papirologije u banci”, rekao je očevidac drame za Press.

Kaba je nedavno je imao upalu pluća, a drugog dana oktobra pao je u nesvest tokom treninga pred meč sa Splitom na otvaranju nove sezone.

Propustio je i taj i naredni meč sa Crvenom zvezdom, a debitovao je protiv Hamburga pre tačno 14 dana.

Od duela sa nemačkim timom odigrao je još četiri utakmice u vrlo kratkom periodu, sinoć je protiv Promiteasa na terenu bio 26 i po minuta, a bio je najbolji pojedinac sa 14 poena i 13 skokova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track