ZVEZDA U LAKTAŠIMA! Jovanović pred Igokeu: Očekuje nas težak meč
Foto: www.kkcrvenazvezda.rs

aba liga

ZVEZDA U LAKTAŠIMA! Jovanović pred Igokeu: Očekuje nas težak meč

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović izjavio je da njegov tim "očekuje teška utakmica" protiv Igokee u ABA ligi, posle "iscrplujućeg meča sa Bajernom" u Evroligi.

"Očekuje nas veoma teška utakmica posle iscrpljujućeg meča sa Bajernom. Igokea nas je pobedjivala u poslednje tri utakmice u Laktašima što je još jedna činjenica koji treba da izazove našu reakciju, veliku angažovanost i dodatnu energiju", izjavio je Jovanović, a preno klub.

Jovanović je dodao da je Igokea "izuzetno kvalitetan" tim, "koji posebno dobro igra na svom terenu".

"Menjaju odbrane što će zahtevati našu dodatnu koncentraciju u napadu. Nadam se da ćemo da odigramo dobru utakmicu u paklenom ritmu u kome se nalazimo, ali to je nešto što je sada već svakodnevica", rekao je Jovanović.

Branko Lazić
foto: www.kkcrvenazvezda.rs

Kapiten Zvezde Branko Lazić je izjavio da njegov tim "dobro poznaje ekipu Igokee", i dodao da crveno-bele "očekuje vrlo težak meč u Laktašima".

"Ne zaboravljamo da nismo pobedili u poslednjim mečevima tamo i to je svakako dodatni motiv za nas, da uz podršku naših navijača kojih je zaista mnogo u Republici Srpskoj dodjemo do pobede nakon zahtevne utakmice sa Bajernom", rekao je Lazić.

Zvezda je izdala saopštenje u kom navodi da Luka Mitrović neće putovati u Laktaše, kao i da neće biti u sastavu protiv Monaka u Evroligi, zbog istegnuća i povrede primicača.

"Rezultati magnetne rezonance i svi detaljni pregledi, utvrdili su da Mitrović nije doživeo tešku povredu, ali ona osim što je izuzetno bolna, zahteva mirovanje, svakodnevne terapije i stalni nadzor lekarskog tima KK Crvena zvezda", stoji u saopštenju.

Duel Zvezde i Igokee na programu je u ponedeljak. od 18.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track