SKANDAL U ISTANBULU! TRENER BARSELONE USRED MEČA OTERAO KALINIĆA U SVLAČIONICU: Posvađali se tokom duela protiv prvaka Evrope
Foto: Profimedia

evroliga

SKANDAL U ISTANBULU! TRENER BARSELONE USRED MEČA OTERAO KALINIĆA U SVLAČIONICU: Posvađali se tokom duela protiv prvaka Evrope

Košarka -

Trener Barselone Šarunas Jasikevičijus poslao je srpskog reprezentativca Nikolu Kalinića u svlačionicu nakon što su se njih dvojica posvađala tokom treće četvrtine susreta Evrolige sa Efesom u Istanbulu.

Šarunas Jasikevičus
foto: Beta

Jasikevičijus je poznat po zapaljivom temperamentu, a njih dvojica su krenula sporadično da razmenjuju optužbe posle jedne odbrane Barselone.

Po mišljenju Barsinog stratega, Kalinić nije dobro odigrao odbranu i Litvanac je pokazao nezadovoljstvo njegovim zalaganjem u toj sekvenci.

Pokušao je Nikola da reši tu nedaumicu, ali mu je Jasikevičijus pokazao rukom da krene ka svlačionici.

Kalinić nije odmah poslušao šta mu je rečeno, ali mu je trener ponovo prišao i rekao da je to njegova konačna odluka, pa je reprezentativac Srbije morao pre vremena u svlačionicu!

Efes je na domaćem parketu pobedio Barselonu sa 96:86. Vasilije Micić je postigao 22 poena za Efes, dok je Kalinić ostao na 10.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track