MARINOVIĆ PRED MORNAR: Borba će biti do poslednjeg momenta
Foto: Starsport©

ABA LIGA

MARINOVIĆ PRED MORNAR: Borba će biti do poslednjeg momenta

Košarka -

Trener košarkaša čačanskog Borca Marko Marinović rekao je danas da je ubedjen da će se borba u predstojećem meču ABA lige protiv Mornara voditi do poslednjeg momenta.

"Mornar je opasna ekipa, što je pokazao na gostovanjima, gde je ostvario dve pobede. Biće teško igrati protiv Barana, jer ima dva fenomenalna igrača, koji u svakom momentu mogu svima da postignu ogroman broj poena. Borba će biti do poslednjeg momenta, u to sam ubeđen", rekao je Marinović, prenosi klub.

Košarkaši Borca dočekuju sutra ekipu Mornara, u utakmici osmog kola ABA lige.

Borac je trenutno poslednji na tabeli regionalnog takmičenja sa svih sedam poraza, dok je tim iz Bara na osmoj poziciji sa skorom 3/4.

"Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo za meč sa Mornarom. Dobro smo trenirali, a posle dužeg perioda imali smo dovoljno igrača za normalan rad, što me posebno raduje", rekao je trener Borca.

"Igrači i ja jedva čekamo da krene utakmica. Smatram da smo radili dovoljno dobro, a nadam se da će se na kraju trud isplatiti", dodao je Marinović.

Ulaz na utakmicu biće slobodan, a Marinović je istakao da je njegovom timu potrebna pomoć publike.

"Uprava je prepoznala momenat, tako da će ulaz biti slobodan. Voleo bih da hala bude puna, pa da ponovo pokažemo lepu sliku Čačka, da je stvarno grad košarke", rekao je Marinović.

Utakmica između Borca i Mornara na programu je sutra od 17.00.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track