ZVEZDA NAPALA VEČITOG RIVALA PRED ISTORIJSKI DERBI: Partizan ne poštuje ODLUKE nadležnih organa
Foto: Starsport

NOVO SAOPŠTENJE

ZVEZDA NAPALA VEČITOG RIVALA PRED ISTORIJSKI DERBI: Partizan ne poštuje ODLUKE nadležnih organa

Košarka -

Crvena zvezda je izdala je novo saopštenje povodom prvog "večitog" evroligaškog derbija koji će se odigrati u četvrtak u 20.30 u kojem će domaćin biti Partizan.

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je nakon održanog sastanka svih bezbednosnih službi i predstavnika dva kluba, koji je održan u sredu u prostorijama Uprave Policije, izašao sa zvaničnim saopštenjem u skladu sa odlukama nadležnih organa koje su donete na tom sastanku.

Sa druge strane, organizator utakmice 12. kola Evrolige koja će se odigrati u četvrtak u 'Štart Areni' izdao je svoje saopštenje koje je potpuno suprotno odlukama koje su doneli nadležni organi na zajedničkom sastanku bezbednosti.

KK Crvena zvezda mts iz tog razloga zvanično je u sredu u popodnevnim časovima, dopisom obavestio predstavnike nadležnih organa o ovoj situaciji, tražeći da se postupi po odluci koje su donete na zajedničkom sastanku u sredu u Beogradu, a vezane za pripremu ove utakmice.

Istovremeno u tom dopisu KK Crvena zvezda pozvao je nadležne organe da se što pre zvanično oglase i izdaju obavezujuća, vrlo jasna i precizna uputstva u vezi organizacije i održavanja sutrašnje utakmice kako bi se izbegla opasnost od mogućih incidenata za koje KK Crvena zvezda ne želi da snosi nikakvu odgovornost", piše u saopštenju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track