BOGDANOVIĆ DVOCIFREN U TRIJUMFU ATLANTE: Srbin se ispromašivao, ali su Hoksi ipak prekinuli sjajan niz Orlanda (VIDEO)
Foto: AP Photo/Rusty Jones

NBA

BOGDANOVIĆ DVOCIFREN U TRIJUMFU ATLANTE: Srbin se ispromašivao, ali su Hoksi ipak prekinuli sjajan niz Orlanda (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Atlante pobedili su na svom terenu ekipu Orlanda sa 126:125, i tako su timu sa Floride naneli prvi poraz u poslednjih sedam mečeva u NBA ligi.

Ključne poene za pobedu domaćeg tima postigao je Dedžonte Marej sa linije za slobodna bacanja 1,3 sekunde pre kraja meča.

Tre Jang je u pobedi Atlante zabeležio dabl-dabl učinak sa 37 poena i 13 asistencija, Ej Džej Grifin je postigao 19 poena, uz sedam skokova, a Marej koji se vratio na teren posle pet propuštenih mečeva zbog povrede upisao je 17 poena.

Srpski igrač Bogdan Bogdanović je za domaću ekipu zabeležio 10 poena, četiri skoka, dve asistencije i jednu ukradenu loptu.

Najefikasniji u ekipi Orlanda bio je Markel Fulc sa 24 poena, uz devet asistencija i šest skokova, Franc Vagner je dodao 19 poena, uz sedam uhvaćenih lopti, poen manje je upisao Paolo Bankero, uz sedam asistencija, a dabl-dabl je ostvario Moric Vagner sa 16 poena i 10 skokova.

Atlanta je na osmom mestu Istočne konferencije sa 16 pobeda i 15 poraza, dok je Orlando 13. sa 11 pobeda iz 32 utakmice.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja