ŠOK! MLADI AMERIČKI KOŠARKAŠ OPTUŽEN ZA UBISTVO 23-GODIŠNJE DEVOJKE! Dan pre zločina saznao da je završio sezonu zbog povrede!
Foto: Printscreen

užas

ŠOK! MLADI AMERIČKI KOŠARKAŠ OPTUŽEN ZA UBISTVO 23-GODIŠNJE DEVOJKE! Dan pre zločina saznao da je završio sezonu zbog povrede!

Košarka -

Perspektivni američki košarkaš Darijus Majls (21) uhapšen je nakon pucnjave u kojoj je ubijena jedna 23-godišnja devojka Džamea Haris.

Pored mladog košarkaša za uhapšen je i Majkl Lin Dejvis iz Merilenda.

Pucnjava se dogodila u blizini Univerziteta Alabama za koji je nastupao Majls.

Zanimljivo, samo dan ranije Alabama e objavila da će talentovani košarkaš propustiti ostatak sezone zbog ozbiljne povrede zgloba. Nakon incidenta, njegova biografija je uklonjena sa veb stranice tima i u saopštenju univerziteta je rečeno da je on izbačen iz kampusa.

"Najveći prioritet Univerziteta u Alabami je bezbednost. Zaprepastio nas je incident koji se dogodio sinoć, izražavamo najdublje saučešće porodici žrtve i prijateljima", navodi se između ostalog u saopštenju.

Majls se sada suočava sa optužbom za ubistvo.

Ubistvu je navodno prethodila svađa koju su optuženi imali sa žrtvom. Vozač automobila u kom se nalazila nesrećna devojka rekao je policiji da je neko pucao na njihovo vozilo i da je on uzvratio. Još uvek nije poznato da li je košarkaš ispalio smrtonosne hice, prenosi "ESPN".

Ni vozač automobila ni devojka koja je izgubila život nisu imali veze sa Univerzitetom Alabama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track