DA SE ČOVEK ZAPITA GDE ŽIVIMO! Obradović pobesneo zbog jednog pitanja, pa ZAGRMEO na konferenciji - Ne znam više šta da kažem...!
Foto: Star sport

nije mu se dopalo pitanje

DA SE ČOVEK ZAPITA GDE ŽIVIMO! Obradović pobesneo zbog jednog pitanja, pa ZAGRMEO na konferenciji - Ne znam više šta da kažem...!

Košarka -

KK Partizan večeras je na svom parketu ubedljivo pobedio MZT, a nakon meča novinarima se obratio i trener crno-belih, Željko Obradović.

Proslavljeni stručnjak je govorio o statusu Vladimira Brodžijanskog, pošto su ga španski mediji već "preselili" u Huventud.

- Njega smo doveli u situaciji kada smo imali oba mlada centra van tima - i Koprivicu i Smailagića. Smailagić se vratio, imamo situaciju sa Balšom. Što se tiče njega, postoji ta mogućnost, zainteresovani su iz Huventuda za njega i donećemo odluku. Nismo još doneli odluku, ali donećemo brzo - jasan je Željko Obradović.

Takođe, Čime Moneke je danas potpisao za Monako, a mediji su tog košarkaša u više navrata povezivali sa Partizanom.

- Ovde je danas bila informacija o čoveku koji je otišao u Monako, a ne znam ni ko je, i o tome da smo kao bili zainteresovani za njega. Ne znam više šta da pričam na tu temu. Uzmite tamo od meseca jula koliko je igrača 'prošlo' kroz Partizan. Da se čovek zapita o čemu se radi, gde živimo, ne možeš da izbegneš informacije i to je to - jasan je Žoc.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track