DA LI JE REALNO?! Pre tri godine potpisao ugovor na 177 MILIONA DOLARA, a sada je ŠVORC: NBA as molio bivšu da mu vrati prsten!
Foto: Instagram

bankrotirao

DA LI JE REALNO?! Pre tri godine potpisao ugovor na 177 MILIONA DOLARA, a sada je ŠVORC: NBA as molio bivšu da mu vrati prsten!

Košarka -

Američki košarkaš Ben Simons 2016. godine izabran je kao prvi pik na draftu od strane Filadelfije.

Važio je za jednog od najperspektivnijih igrača u ligi i brojni stručnjaci predviđali su mu blistavu NBA karijeru. Tokom sezone 2019/20 potpisao petogodišnji ugovor sa Siksersima vredan 177 miliona miliona dolara, ali raskalašnom košarkašu ni to nije bilo dovoljno... Navodno, uspeo je da "spiska" sve što je zaradio.

"Iz veoma pouzdanih izvora imam informaciju da je Simons švorc! Izgubio je sav novac", otkriva Hauard Eskin.

Simons se sukobio sa Filadelfijom i odbijao je da igra čitave sezone, zbog čega je ostao bez silnih miliona.

"Izgubio je dosta novca zbog neaktivnog statusa, a trošio je previše. Kupio je nekoliko kuća, pa je morao da plaća ogromne poreze. Svakog meseca je kupovao nov automobil, ponašao se kao da nikada ne može da potroši sav novac. Jako pouzdan izvor mi je rekao da je sada u velikim problemima".

Poznati košarkaš trejdovan je u Bruklin Netse, ali ni tamo mu ne cvetaju ruže. Zbog povrede je dugo bio van terena, a njegove brojke su ove sezone daleko ispod proseka. Trenutno beleži 7,5 poena, 6,7 skokova i 6,4 asistencije po meču.

Simons je toliko očajan da je molio svoju bivšu devojku da mu vrati verenički prsten. Navodno, reč je o dijamantskom prstenu vrednom milion dolara, koji je košarkaš kupio devojci 2021. godine. Par se kasnije razišao, a očajni Simons sada je tražio da mu vrati prsten.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track