NISMO NAVIKLI DA ŽOC OVO RADI! Obradović govorio o pojedincima, ovi košarkaši su ga posebno oduševili!
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

ABA LIGA

NISMO NAVIKLI DA ŽOC OVO RADI! Obradović govorio o pojedincima, ovi košarkaši su ga posebno oduševili!

Košarka -

Košarkaši Partizana pobedili su Mornar u Beogradu rezultatom 92:17, a posle utakmice svoje utiske izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

- Već smo pričali šta znači igrati u ovom ritmu. Nismo otvorili utakmicu na dobar način. Košarkaši Mornara su se maksimalno borili, hajde da kažemo 30-ak minuta i ovaj rezultat na kraju nije realan, prevelika je razlike. Zaslužili su drugačiji rezultat.

Iako retko kad Obradović komentariše pojedince, ovog puta je trener Parnog valjka posebno govorio o pojedinim košarkašima.

- Moram da istaknem da je postava u kojoj su bili Avramović, Anđušić, Trifunović, Papapetru i Ledej odigrali odličnu odbranu i da smo sve promenili tom odbranom koju su oni odigrali! Tu smo i prelomili utakmicu.

Matijas Lesor i Dante Egzum nisu bili u protokolu za današnji meč.

- Probali smo neke igrače da držimo van tima, neki da igraju manje jer imamo duplo kolo u Evroligi. U utorak je Asvel, u petak Žalgiris. Eksum i Lesor su dobro, moja odluka je bila da im se da odmor. Eksum je imao probleme tokom utakmice sa Zvezdom, hvatali su ga grčevi. Zaslužio je čovek odmor.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track