AU, KAKVE JEZIVE PSOVKE! Trener BRUTALNO VREĐAO svog košarkaša! Pogledajte tajm-aut koji je obeležio čitav mesec u ABA ligi VIDEO
Foto: Printscreen

POLUDEO

AU, KAKVE JEZIVE PSOVKE! Trener BRUTALNO VREĐAO svog košarkaša! Pogledajte tajm-aut koji je obeležio čitav mesec u ABA ligi VIDEO

Košarka -

Košarkaši Cedevita Olimpije poraženi su u derbiju 17. kola ABA lige od Budućnosti rezultatom 80:58, a taj meč, kao i čitav mesec januar u regionalnom takmičenju, obeležio je izliv nervoze trenera ekipe iz Ljubljana.

Jurica Golemac je potpuno poludeo nakon lošeg poteza jednog igrača, pa ga je na tajm-autu brutalno psovao i vređao.

Situacija je bila neprijatna za košarkaše slovenačke ekipe, a posebno za Amara Alibegovića koji se našao na udaru Slovenca.

"Možeš objasniti zašto me j***š?! K'o konja me j***š, j**o te ja! Uđeš unutra, šutneš preko ruke, čovek ti ovde. J**o te ja glupog", urlao je Golemac.

Cedevita Olimpija je pružila dobar otpor u prvom poluvremenu koje je završeno rezultatom 35:28, ali je u nastavku potpuno zakazala.

Budućnost je posle 30 minuta igre imala prednost rezultatom 66:50, a u poslednjoj deonici je samo uvećala razliku.

Nakon tog susreta, Cedevita Olimpija je poražena i u Skoplju od MZT-a, a zatim je pobedila FMP u Železniku. Trenutno ima učinak od 13 pobeda i pet poraza.

Budućnost je posle trijumfa u Ljubljani pobedila FMP u Podgorici, kao i Igokeu na istom mestu. Crnogorski predstavnik ima 13 trijumfa i šest izgubljenih utakmica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track